Stærke virksomheder forenes

Poor Best  

Den 1. maj 2016 fusionerer de to jyske virksomheder ELOGIC A/S og Triax Systems A/S og danner det nye selskab Elogic A/S. Fusionen skaber nye muligheder og har et attraktivt vækstpotentiale, når stærke kompetencer, knowhow og faglighed forenes i en ny stærk virksomhed.

De to Micro Matic-ejede virksomheder ELOGIC A/S og Triax Systems A/S har indtil nu handlet diverse løsninger og komponenter med hinanden. Med fusionen og etableringen af Elogic A/S forenes kompetencer, knowhow og faglighed i en virksomhed, der kan levere komplette løsninger til kunderne.

Hos begge virksomheder glæder man sig over udsigten til en fælles organisation, lyder det fra ELOGICdirektør Lars Christensen, som pr. 1. maj bliver adm. direktør i Elogic A/S:

- Vores produkter komplementerer hinanden, og fusionen tilfører desuden styrkede kompetencer og knowhow, som vi kan udnytte til at styrke virksomhedens profil hele vejen rundt og til at indfri vækstpotentialet. Jeg er sikker på, at nuværende kunder og samarbejdspartnere hos både Triax Systems A/S og ELOGIC A/S vil opleve den nye organisation som stærkere, men ellers er det udpræget "business as usual", siger administrerende direktør Lars Christensen.

En stærk, kommerciel del bliver et af de fælles fokusområder i den nye organisation. Det er Michael Winther, der bliver direktør for den kommercielle del af den samlede organisation i  Elogic A/S. 

To stærke fundamenter i ny synergi

ELOGIC A/S har mere end 40 års erfaring i at projektere, producere, opstille og servicere elektriske tavler til industrien og elinstallatører. Triax Systems A/S er en af Skandinaviens førende producenter af højkvalitetsløsninger af kapslinger til el-, fiber- og kommunikationsbranchen. Nu samles erfaringerne i Elogic A/S:

- Vi ser et setup, som kunderne vil opleve er til gavn for dem, fordi vi kan knytte nogle aktiviteter endnu bedre sammen. Vi håber, at den nye konstellation vil blive godt modtaget på markedet, fordi fusionen bygger oven på to stærke fundamenter og udnytter synergier mellem de to virksomheder. Det er meget positivt, at to i forvejen stærke virksomheder sammen bliver endnu stærkere og viderefører de gode resultater, siger Søren K. Vilby, adm. direktør for Micro Matic, der ejer de to virksomheder.

Pr. 1. maj 2016 træder fusionen og det nye, fælles system i kraft. Begge virksomheder bliver dog boende på deres nuværende adresser, inden de den 1. september flytter sammen i Triax Systems' nuværende domicil i Hornsyld.

For yderligere information, kontakt venligst: 

Lars Christensen, Adm. direktør i ELOGIC A/S. Pr. 1. maj, direktør i Elogic A/S.  Tlf. 40 21 83 70

Søren K. Vilby, Adm. Direktør i Micro Matic Tlf. 20 80 11 18

Kort om Elogic A/S: 

Elogic A/S er specialist i at producere eltavler til industrien og installatør-markedet samt er en af Skandinaviens førende producenter af skabsløsninger og kapslinger indenfor brancherne el, fiber og kommunikation. Elogic A/S er grundlagt i april 2016 som en fusion af Triax Systems A/S og Elogic A/S, som begge har mange års kompetence og erfaring i branchen samt produktion i både Danmark, Polen og Kina. Virksomheden får fra 1. september 2016 hovedsæde i Hornsyld og beskæftiger i alt 215 medarbejdere.