Service

At sælge et produkt er for Elogic kun begyndelsen til et langt samarbejde. Det er vigtigt for os, at produktets levetid forlænges, for derved opnår du den største tryghed ved valget af Elogic som leverandør.

Vores landsdækkende serviceafdeling udfører service på alle tavlefabrikater uanset tavlens alder, og vi har gennem årerne opbygget en velfungerende serviceafdeling, der råder over et team af meget erfarne serviceteknikere. Vi udfører selvfølgelig termografi målinger og årlige serviceeftersyn på jeres tavle, hvis ønsket.

Da vi har stor erfaring fra arbejde på kraftværker, sygehuse, IT-driftscentraler og produktionsvirksomheder ved vi at "oppetid" er helt essentiel, og derudover også, at afbrydelser altid skal minimeres og holdes indenfor den aftalte tidsramme. Med et komplet reservedelssortiment og den erfaring, som vores kompetente medarbejdere besidder, vil vi altid være i stand til at udføre serviceopgaver i henhold til aftale.

Få mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et tilbud, yderligere information, eller hvis du vil placere en ordre.

Per Hansen

Sales Engineer

F:
+45 8820 7118
M:
+45 2053 2416

pehan@elogic.dk

Download

Hvis du vil læse lidt om termografi og vores vedligeholdelsesanvisning, kan du gøre det her

Termografi Vedligeholdelsesanvisning