Om Os

Elogic – Producent af højkvalitets komponenter til infrastrukturløsninger 

Elogic er specialist i at producere eltavler til industrien og installatørmarkedet samt en af Skandinaviens førende producenter af højkvalitets kapslinger til el, kommunikation og fiber. Vores produkter er fremstillet i høj kvalitet og efter meget afstemte produktions processer. En del af forklaringen bag Elogic' position som førende Skandinavisk leverandør er også fleksibilitet i farver og finish samt muligheden for at tilbyde valget imellem aluminium, galvaniseret plade og rustfrit stål.

Elogic tilbyder et bredt standardprogram og har kundetilpassede løsninger som en naturlig del af vores forretning.

Vi har stor fokus på vores kvalitet og er både ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Desuden overholder vi EU direktivets anbefalinger og bruger ikke produkter i vores produktion, som indeholder begrænsende stoffer, og vi kræver at vores leverandører også opfylder direktivet. 

Miljøpolitik:

Elogic A/S ønsker at blive opfattet som en miljøbevidst og ansvarsbevidst samarbejdspartner. For at opnå dette vil vi bidrage til en bæredygtig udvikling ved at mindske spild og energiforbrug. Elogic vil løbende forebygge forurening og forbedre miljøforholdene overalt i virksomheden.

Vi vil derfor:
- Konstruere og sælge produkter der har lang levetid, og derfor har lavt ressourceforbrug
- Overholde miljølove, miljøbekendtgørelser og miljøregulativer
- Sætte fokus på ressourceforbrug og miljøbelastninger i den daglige drift
- Tilskynde at vores leverandører lever op til vores niveau


Kvalitetspolitik:

Elogic vil være den foretrukne leverandør af distributionsløsninger til professionelle kunder inden for el- og signaldistribution samt levere eltavleløsninger til distribution og styring.Det er Elogic mål at kunder, brugere, samarbejdspartnere og samfundet som helhed opfatter vore produkter, tjenesteydelser, service og leveringsevne som værende markedsledende.For at opnå dette vil Elogic fremstille produkter, der er sikre at arbejde med, lette at montere, som virker logisk og intuitive at betjene.Elogic vil løbende forbedrer produkter og leveringsevne så de til stadighed opfattes som markedsledende.


 Elogic ejes af VIA equity