Kompetencer

 

Hos Elogic er vi specialister i at producere eltavler til industrien og installatørmarkedet. Alle vores produkter er fremstillet i meget høj kvalitet og efter nøje afstemte produktionsprocesser. Vi tilbyder et bredt standardprogram, og har selvfølgelig også kundetilpassede løsninger, som en naturlig del af vores forretning.


Vi har stor fokus på vores kvalitet og er ISO 9001 certificeret.


Elogic er desuden ISO 14001 miljøcertificerede, som giver os strukturerede metoder til at forbedre og styre miljømål kontinuerligt. Fos os, er det et værdifuldt redskab, da vi ønsker at holde miljøhensyn integreret i vores overordnede ledelsessystem.

 

Vi har vi mange års erfaringer og kompetencer indenfor: Fordelingstavler, hovedtavler og distributionsanlæg, gruppetavler, transformertavler, målertavler, fasekompenseringsanlæg, nødstrøm og UPS, byggestrømstavler, styretavler både indenfor IEC samt UL.


Elogic har en landsdækkende serviceafdeling, vi udfører service på alle tavlefabrikater uanset tavlens alder. Vi udfører selvfølgelig termografimålinger og årlige serviceeftersyn på jeres tavle, hvis ønsket.

 

Vores salgs team står klart til at rådgive jer, vi er altid klar på nye udfordringer.