Persondatapolitik hos Elogic A/S


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Elogic A/S.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
Oplysninger vi indsamler.


Hvis du ønsker at købe og modtage en service eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre dette og for at kunne tilbyde dig vores services. Dette er eksempelvis ved tilmelding af vores nyhedsbrev, eller brug af kontakt formular på vores side.
Elogic A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Den dataansvarlige


Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.elogic.dk er Elogic A/S, Bjørnkærvej 3, 8783 Hornsyld, cvr nr. 15290773.


Behandlingsgrundlag og formål


Dine almindelige kontakt oplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere den service eller den ydelse, som du har henvendt dig omkring. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig et svar eller tilbagemelding.


Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger


Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos CodeOptimus , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i CodeOptimus datacentre.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Dine rettigheder


Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:


• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@elogic.dk