Service og reservedele

Elogic har et fuldt udbygget service,- og reservedels koncept. Der er lagerlagt reservedele til såvel de nu eksisterende tavle systemer, men herudover er vi også leveringsdygtige i reservedele til tavlesystemerne LK-Domino, LK type 1000 (1414) og Nes type 41.

 

Vore erfarne og veluddannede serviceteknikere er i stand til at udføre tavleservice i hele spektret fra indbygning og ændringer i større styresystemer, og til omforandringer i store skinnesystemer og indbygning af større afbrydere. Vi har mulighed for at forberede de fleste ting, således at nedetiden reduceres til et minimum, men er der behov herfor kan vi også udføre kobber konstruktioner på stedet, idet vi har transportabelt hydraulisk værktøj, der kan bearbejde kobberskinner op til en dimension på 10x100 mm.

 

Elogic er ligeledes i besiddelse af tavletegninger af tavler leveret af producenterne LK, Nes, LK-Nes, Circuit electric, demex electric og DLK. Vort arkiv omfatter flere hundrede  tusinde tavletegninger, hvoraf de ældste er dateret tilbage i 1950’erne.