Elogic DK flytter

09-09-2022

Grundet vores vækststrategi kombineret med ønsket om en bedre geografisk placering for både kunder, leverandører, øvrige samarbejdspartnere samt vores medarbejdere, har vi besluttet at flytte.

Dette sker 1/10 2022, hvor Elogic DK flytter fra de nuværende faciliteter i Hornsyld til Egeskovvej 2, 8700 Horsens.

Her får vi med 700 m2 i 2 etager ca. dobbelt så meget kontorareal som i dag. Derudover får vi en ca. 1000 m2 stor moderne hal i umiddelbar tilknytning til kontorerne til vores serviceafdeling samt til test, prototypefremstilling og tilsvarende. Vi har mulighed for at udvide denne del med en yderligere hal på ca. 900m2. Dermed vil bygningen have nok kapacitet til at understøtte vores fortsatte vækststrategi i de kommende år.


Bygningen ligger kun få minutter fra motorvej E 45, Horsens N afkørslen. Placeringen gør således, at vores medarbejdere kan spare kørselstid til og fra arbejde, men også at det bliver meget nemmere for vores kunder at deltage i møder, test, kundearrangementer, etc.

Nyhedsarkiv

29-04-2021

En investorgruppe, der samtidig indgår i ledelse og bestyrelse har overtaget 100% af aktiekapitalen i Elogic A/S og datterselskaber. Investeringen er sket med støtte fra Vækstfonden.

Bo Ankerfelt, ny CEO samt hovedinvestor, udtaler i forbindelse med overtagelsen: Vi er alle meget glade for at få muligheden for at arbejde videre i og med Elogic og dens kompetente og engagerede medarbejdere. Den tidligere ejer og ledelse har gjort et stort arbejde med at skabe en solid platform for Elogic. Vi ser frem til at arbejde aktivt på, at bruge denne platform som basis for en profitabel vækststrategi. Vi har sammen med Vækstfonden sikret et solidt finansielt fundament, der sikrer vi kan tænke langsigtet og strategisk.

Spørgsmål til ovenstående kan ske til: Bo Ankerfelt, CEO Elogic A/S på telefon nummer: 26 12 55 55.